Sådan kommer du i gang med at arbejde med VR og AR

På DANSK IT's årskonference den 27. marts 2019 holdt Kristian Emil Andreasen, direktør hos KANDA, et spændende oplæg om teknologierne VR og AR.

Efter oplægget talte DANSK IT med Kristian Emil Andreasen, hvor han gav nogle hurtige og gode råd til, hvordan du kommer i gang med at arbejde med VR og AR. 

- Som tekniker kan du downloade Unity, som er en platform til at bygge på. Start med at se nogle tutorials og gå på YouTube, det vil være den normale fremgangsmåde. Jeg mener, at det er C# (C Sharp) og JavaScript, man koder i på Unity.

- Som virksomhed kan du begynde og indkøbe noget udstyr, lege med det selv og prøve og lave nogle hurtige prototyper, så man kan få det testet af. Lad være med at afsætte mere end et par ugers udvikling til hver af disse sprints. Det gælder om at få testet nogle forskellige ting af i organisationen.

Kristian delte også, hvad han tror, vil være det næste, der kommer til at ske på området.

- 'Oculus Quest' og 'Microsoft HoloLens 2' tror jeg er sindsygt spændende, og der er markante forbedringer i forhold til det, vi har haft de sidste par år. Så lige her i 2019 er det virkelig spændende.

Indhold - Torsdag - d. 23-5-2019

RFID & IoT in the Nordics