Det glæder I jer til at opleve på IT-sikkerhed 2019

Vi spurgte jer i et opslag på LinkedIn hvad eller hvem, I glæder jer mest til at opleve på IT-sikkerhedskonferencen, der afholdes den 23. – 24. januar.

Deltagerne vælger mellem 20 spændende oplæg, når de selv sammensætter deres program ud fra to spor på de to konferencedage. Nedenfor ses et udpluk af jeres kommentarer, da vi spurgte jer, hvad I glæder jer mest til at opleve.

- Vil se specielt frem til "Security nudging - 3 eksempler på nudges, der hjælper brugerne i den rigtige retning". Men flere andre ting lyder interessante.

Det er Sara Aalborg fra Novozymes, der holder oplægget om Security nudging, og der var flere af jer, der nævnte hendes oplæg. Men der var også fokus på andre ting.

- Ser generelt frem til at netværke på konferencen men også til at høre flere inspirerende indlæg heriblandt Tom Engly.

- Jeg vil gerne høre Ken Hyld fra Microsoft.

- Hvis jeg vinder, vil jeg glæde mig mest til at høre om "AI som sikkerhedskonsulent". Det lyder som et spændende og relevant oplæg.

Blandt alle kommentarer trak vi lod om en billet til konferencen. Med kommentaren "Internet of things - trojansk hest eller civilsationens St. Bernard hund", blev Mehmet Dagli den heldige vinder. Mehmet er Consultant i BDO - Statsautoriseret revisionsaktieselskab, hvor han arbejder inden for IT-revision og erklæringen.

Du kan stadig nå at tilmelde dig konferencen. Se hele programmet:

Web logo It sikkerhed 2019

Indhold - Onsdag - d. 23-1-2019

IT-sikkerhed 2019

Den 23.- 24. januar 2019 afholder DANSK IT for 32. gang den årlige IT-sikkerhedskonference. Konferencen løber over to dage i København og byder hver dag på to spor, hvilket betyder at du selv har mulighed for at sammensætte dit program.