DANSK IT flytter flere arrangementer til Jylland

Nyt fagligt koncept, ny samarbejdsaftale, nye medlemsmuligheder og stor årlig konference er med til at imødekomme medlemmernes ønske om at flytte flere medlemsaktiviteter fra øst til vest i DANSK IT.

DANSK IT har en erklæret målsætning om, at medlemmer af DANSK IT skal opdateres med den nyeste viden, mulighed for at udveksle erfaringer og styrke deres it-professionelle netværk.

Den seneste medlemsundersøgelse viste, at medlemmerne føler, at der er for dårlig geografisk spredning på foreningens arrangementer, og at medlemmerne har svært ved at finde tid til at deltage i arrangementer, de ellers vurderer har et fagligt givende indhold. 

Derfor har DANSK IT i 2018 ydet en større indsats for at forøge antallet af aktiviteter i vest-Danmark. Det betyder øget fokus på at tilbyde en større og bredere palette af gratisarrangementer til medlemmerne, som i høj grad skal foregå der, hvor medlemmerne er placeret, i samarbejde med foreningens egne medlemmer og mange partnere. 

Læs mere om resultaterne fra årets medlemsundersøgelse

Mere livestreaming og flere webinarer

Meet & Inspire er navnet på fremtidens medlemsarrangementer i DANSK IT. De 9.000 medlemmer af foreningen har alle gratis adgang til Meet & Inspire, der bliver afholdt rundt omkring i landet og også kan live-streames og tilgås som webinarer efterfølgende.

Der kommer til at være over 70 forskellige Meet & Inspire-møder om året, og DANSK IT har en erklæret målsætning om, at de skal finde sted i både vest- og øst-Danmark. Det betyder, at der vil blive flere møder vest for Storebælt i de kommende år, ligesom der naturligvis også fortsat vil være mange møder på Bredgade i København, hvor sekretariatet har til huse. 

Medlemmerne mødes både fysisk og virtuelt, da stort set alle Meet & Inspire-arrangementer live-streames, ligesom man efterfølgende kan tilgå dem som webinarer på dit.dk, hvor både fysiske og virtuelle mødedeltagere kan byde ind med spørgsmål og kommentarer.

Se oversigten over de kommende Meet & Inspire-arrangementer

Nyt samarbejde mellem Dansk Metal og DANSK IT

I 2018 har DANSK IT lavet en række virksomhedsaftaler med store rabatter for medlemskab til de ansatte, den seneste med Dansk Metal, der bl.a. er fagforening for kundeservicemedarbejdere, multimedieanimatorer, it-supportere, datateknikere, kontorserviceteknikere og webintegratorer.

Aftalen betyder, at Dansk Metals medlemmer fremover som en del af deres medlemskab også kan blive medlem af DANSK IT. Dermed får de på lige fod med alle andre medlemmer af foreningen markante rabatter på kurser, certificeringer, netværk og konferencer samt adgang til DANSK IT’s gratis medlemsarrangementer, Meet & Inspire. Aftalen med Dansk Metal betyder også, at der vil blive afholdt langt flere arrangementer i det vestlige Danmark end tidligere.

Læs mere om samarbejdet mellem DANSK IT og Dansk Metal

Medlemmerne bliver værter for faglige arrangementer

Som forening ønsker DANSK IT at bakke op om medlemmernes gode initiativer, som samler, styrker og udvikler medlemmernes kompetencer og faglighed. Det gør vi ved at lad det enkelte medlem bestemme, hvad der skal på plakaten.

Derfor er det muligt for dig som medlem - sammen med DANSK IT - at være vært og facilitere og afvikle faglige Meet & Inspire-arrangementer (morgenmøder, på vej hjem-møder, webinarer) for foreningens øvrige medlemmer fx. på din arbejdsplads.


Så har du nogle nye erfaringer, viden og/eller faglig relevant stof som fortjener at blive delt, kan du tage kontakt til DANSK IT, så kan vi sammen komme nærmere omkring et fremtidigt arrangement med din organisation som vært. Vi kan også stå for det faglige input, hvis du blot ønsker at lægge hus til.

Læs mere om mulighederne for at blive vært

Flere kurser i Jylland

DANSK IT har indgået et samarbejde med it-forum, som sikrer medlemmerne flere kurser i Jylland. De første kurser er allerede afholdt i 2018. Kurserne for 2019 vil blive annonceret snarest.

Se kurser hos DANSK IT

OffDig samler 1.500 personer i Aarhus

Hvert år samler DANSK IT mere end 1.500 deltagere fra hele Danmark, lige fra borgerservicemedarbejderen i kommunen over it-direktøren i den offentlige myndighed til landets øverste politikere, når vi afholder vores store 2-dages konference Offentlig digitalisering, som i daglig tale kaldes for OffDig.

OffDig er ’stedet’, hvor alle der arbejder med offentlig digitalisering mødes, inspireres, udveksler idéer og debattere de udfordringer og muligheder, som digitaliseringen afføder.

Læs mere om konferencen Offentlig digitalisering 2019


Formanden for udvalget for it i den offentlige sektor, ejvind jørgensen

Nyhed - Torsdag - d. 10-1-2019

Formandsinterview: Digitaliseringen er en nødvendighed for velfærdsstaten

Danmark blev i 2018 af FN kåret som verdensførende inden for offentlig digitalisering. Hvis Danmark skal beholde den position, er det nødvendigt at tænke langsigtet og ambitiøst.