Se billederne fra DANSK IT’s nytårskur

Den 25. januar 2019 afholdt DANSK IT den årlige nytårskur. Dagen bød på interessante oplæg, taler fra både København og Højbjerg og ikke mindst tid til networking og et glas bobler.

I år havde medlemmer og samarbejdspartnere mulighed for at byde det nye år velkommen to steder i landet. I Højbjerg lagde Cars.dk lokaler til festlighederne, og i København blev festen holdt i DANSK IT’s lokaler i Bredgade. De to lokationer var forbundet med direkte videolink.

Gæstetaler var Mikael Braagaard, CEO hos Festina Finance, der i 2018 løb med titlen som årets Gazelle-virksomhed kåret af dagbladet Børsen. It-virksomheden Festina Finance, der producerer software til banksektoren, har fra 2014 - 2017 oplevet en vækst på 4.750 procent.

Der var desuden taler fra formanden for bestyrelsen, Lisa Herold Ferbing, direktør for DANSK IT, Rikke Hvilshøj samt næstformand Michael Ørnø, direktør hos Statens IT. Sidstnævnte styrede festlighederne i Højbjerg sammen med bestyrelsesmedlem Jacob Hallager, direktør hos Cars.dk.

DANSK-IT-Nytaarskur-2019

DANSK-IT-Nytaarskur-2019 

DANSK-IT-Nytaarskur-2020

DANSK-IT-Nytaarskur-2019

DANSK-IT-Nytaarskur-2019

DANSK-IT-Nytaarskur-2019