57 videoer om it-faglige emner er klar til dig i DANSK IT's videotek - endnu flere er på vej

DANSK IT’s videotek indeholder en bred vifte af it-faglige emner, præsenteret af it-professionelle. Se alle videoerne her.

En af DANSK IT’s fornemste opgaver er at udvide dine faglige kompetencer og personlige udvikling inden for it. Derfor har du adgang til vores videotek, som p.t. indeholder 57 videoer og er opdelt i seks forskellige kategorier, alt sammen med fokus på tekniske og digitale aspekter i en eller anden form.

Alle videoer er produceret i forbindelse med DANSK IT’s 'Meet & Inspire'-møder og webinarer, hvor eksperter deler ud af deres viden og erfaringer. Videoerne omhandler emner af både teknisk og mere ledelsesorienteret karakter, fortalt af nogle af de mest erfarne personer på området. På den måde er videoerne sikret høj faglig relevans med garanti for udbytte i form af ny viden inden for it.
Ligeledes er alle videoer filmet ved hjælp af et professionelt setup, hvor du både kan følge med i oplægsholders præsentation og eventuelle diskussioner i plenum.

Videoteket er opdelt i seks overordnede kategorier, således du hurtigt kan danne dig et overblik over de tilgængelige videoer. Kategorierne kan du klikke på herunder:

Videokartotek projektledelse          Videokartotek arkitektur  

Videokartotek Fremtidens IT          Videokartotek Forretningsudvikling og IT 

Videokartotek kommunikation          Videokartotek Fremtidens IT

Videoteket er tilgængeligt 24/7. DANSK IT opdaterer månedligt med de nyeste oplæg optaget i forbindelse med vores medlemsarrangementer, så hold dig løbende opdateret på siden og gå ikke glip af nye, spændende it-inspirerende oplæg.