Ny stor konference for progressive it-organisationer: Deltag på SummIT

Der er fokus på den moderne it-organisation på den nye danske konference SummIT. Du får keynotes af høj kvalitet og faglige spor med masser af konkrete råd og inspirerende indlæg, der henvender sig til alle profiler i it-organisationen.

Danske it-organisationer er i fuld gang med at redefinere sig selv i takt med forretningens digitale transformation. Men hvordan balancerer man de klassiske it-opgaver og den altafgørende drift med digital innovation og nye strategiske it-satsninger? Det får du svar på på den nye konference for danske it-organisationer: SummIT.

SummIT samler alle afdelinger og profiler fra danske it-organisationer til en inspirerende og dybdegående heldagskonference, der kan bane vejen for en ny og gentænkt it-organisation. Ved at deltage bliver du klædt på til at ’kode’ fremtidens it-organisation, uanset om du er udvikler, holder styr på driften, er projektleder eller bærer CIO-kasketten.

- De danske it-organisationer står over for en række skelsættende beslutninger om måden, man arbejder og organiserer sig på. Det er valg, der er med til at afgøre it-organisationens rolle og position i en tid, hvor alle taler om digital transformation, forklarer Rikke Hvilshøj, administrerende direktør i DANSK IT, der står bag SummIT. 

- Den progressive it-organisation sørger for ikke at gøre sig selv overflødig; den inaktive it-organisation forsvinder. På SummIT samler vi alle facetterne af it-organisationen: Fra innovation, udvikling, drift og sikkerhed til strategi, ledelse, analyse, jura og meget andet, fortætter Rikke Hvilshøj. 

På SummIT får du en dag pakket med både tekniske og strategiske emner, og du får et indblik i, hvad der venter it-organisationen i 2019 og årene efter. Tag dine kolleger med, så I får skabt et fælles udgangspunkt for arbejdet med at designe fremtidens it-organisation.  

Tid: SummIT finder sted den 29. november 2018. 
Sted: Crowne Plaza Copenhagen Towers, Ørestads Boulevard 114 – 118, 2300 København S.

Dem kan du møde:
Thomas Terney, Ph.d. i kunstig intelligens og højaktuel med bogen "Kampen om fremtiden - Forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder".
Jesper Riis, CIO i DSV og Årets CIO 2018.
Jan Damsgaard, professor på CBS.
Martin Van den Berg, Enterprise Architect, De Nederlandsche Bank N.V.
Jesper Schleimann, CTO, SAP Nordic
Jan Kaastrup, CTO & Partner, CSIS
Torben Jørgensen, formand for DANSK IT's fagråd for informationssikkerhed
Jan Staack, Enterprise Architect, Nationalbanken
Jan Amtoft, CIO i Rockwool.
Kenneth Messerschmidt, CIO i Top-Toy.
Torben Kjær, Årets CIO 2017.
Kim Peiter Jørgensen, European Blockchain Center. 
Allan Ebdrup, CTO i Practio. 

...og mange flere.

Hør bl.a. om disse emner: 
Tech-trends: Hør bl.a. om kunstig intelligens, machine learning og blockchain.
Digital innovation: Nye modeller og metoder. 
Udvikling: Hør bl.a. og DevOps og co-creation.
It-sikkerhed: De værste trusler og dit fremtidige forsvar.
Ledelse: Fremtidens rolle som projektleder, teamleder og CIO.

Kom både i dybden og bredden: 
SummIT giver dig både en række spor, du kan dykke ned i, og en række temaer, der går på tværs. Holder du dig til ét spor, bliver du klogere i dybden og vil få opdateret din domæneviden. Følger du temaerne, der går på tværs, lover vi dig ny inspiration fra organisationer, du kender og kan spejle dig i. SummIT er både dybden og bredden. SummIT er viden, du kan omsætte til praksis allerede i morgen.

Læs mere om SummIT her 

Indhold - Torsdag - d. 29-11-2018

SummIT - Den progressive it-organisation

SummIT er konferencen, hvor du får en dag pakket med både tekniske og strategiske emner og et indblik i, hvad der venter it-organisationen i 2019 og årene efter. Tag dine kolleger med, så I får skabt et fælles udgangspunkt for arbejdet med at designe fremtidens it-organisation.
Kunstig intelligens

Nyhed - Fredag - d. 31-8-2018

Podcast om kunstig intelligens: Forstå udviklingen og mulighederne med kunstig intelligens

Thomas Terney, Ph.d. i kunstig intelligens og forfatter, giver dig et indblik i, hvad kunstig intelligens egentlig er, og hvordan det ændrer vores verden. Lyt til podcasten her.