DANSK IT søger udviklingschef

Ved du hvad, der rører sig i it-verdenen og ved du hvad, der kan løfte it-professionelles kompetencer? Ved du, hvor de spændende ting sker og følger du med i de nyeste trends? Så er du måske DANSK ITs nye udviklingschef.

DANSK IT tilbyder sine 7.500 medlemmer kurser, konferencer og netværk til at styrke deres faglige viden og kompetencer. DANSK IT skal hele tiden sikre, at vores tilbud til vores medlemmer er af høj kvalitet og konkurrencedygtige. 

Vi søger en udviklingschef, der kan sikre, at DANSK IT’s udbud af videns- og kompetencestyrkende tilbud til vores medlemmer er skarpe både når det kommer til form og indhold. 

Du får det overordnede ansvar for at udvikle vores kursus-, konference- og certificeringsforretning. Du skal sikre, at vi får udnyttet synergierne på tværs af disse, og du får ansvar for, at vores gratis på-vej-hjem møder til medlemmerne har et fagligt indhold, der giver værdi til vores medlemmer.

Du skal være den umiddelbare sparringspartner for konferencechefen, kursuschefen og den certificeringsansvarlige og være klar til at løfte konkrete opgaver, når det er nødvendigt.

Du skal være idérig og selvstændigt arbejdende. Det er vigtigt, at du er en udadvendt person med gode samarbejdsevner og stor fleksibilitet, og at du altid er klar til at håndtere nye udfordringer. 

Du forventes at have erfaring fra it-verdenen og gerne erfaring med forretningsudvikling og salg indenfor formidling og faglig kompetenceudvikling.

Stillingen søges besat hurtigst muligt. Ansøgningsfrist 18. marts 2016. Ansøgning sendes til direktør Rikke Hvilshøj, rh@dit.dk.

DANSK IT er en organisation for it-brugere og it-professionelle. Vi er 7.500 medlemmer og har vores sekretariat i Bredgade 25A i København.

Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside www.dit.dk.