DANSK IT indgår partnerskab med hollandsk certificeringsorganisation

DANSK IT indleder nu et tæt samarbejde med den internationale certificeringsorganisation EXIN i Holland om at tilbyde certificeringer til it-professionelle i hele Norden.

- Vi glade for, at vi kan styrke samarbejdet med EXIN. Partnerskabet giver os mulighed for at udbyde et større spektrum af internationalt anerkendte certificeringer i samarbejde med en stærk spiller i markedet, siger Per Andersen, adm. direktør, DANSK IT.

Det er blandt andet velkendte certificeringer som ITIL® og PRINCE2®, at DANSK IT og EXIN kan tilbyde it-professionelle i Norden. Men også nye initiativer kommer på hylden.

- Et nyt initiativ fra DANSK IT er at gå ind i den certificering inden for Asset Management, som nu udbydes af organisationen ITAMOrg. Sammen med EXIN er DANSK IT nu certificeringspartner for ITAMOrg for de nordiske lande og står hermed for de uvildige eksamener på området, fortæller Per Andersen.

DANSK IT og EXIN har samarbejdet siden 2010 om enkelte certificeringsområder. Med det udvidede partnerskab vil DANSK IT’s mange kursusudbydere nu få adgang til flere services fra EXIN samtidig med, at DANSK IT fortsat står for den nære support og hjælp til de lokale kursusudbydere, der med aftalen får adgang til en bred vifte af certificeringer på tværs af it-området.