Spot på Business og IT alignment

I år er temaet Business and IT alignment. Hør, hvordan forretningsudvikling og Enterprise Arkitektur går hånd i hånd, når man skal opnå resultater for både forretningen og IT.

Det er DANSK IT’s Fagråd for Business and IT alignment, der har sammensat programmet, som giver indsigt og udsyn, peger på udviklingstendenser samt giver indblik i såvel private som offentlige organisationers konkrete erfaringer med at lande resultater på tværs af forretning og it.

Blandt oplægsholderne er John Gøtze - en internationalt anerkendt ekspert i enterprisearkitektur og digitalisering. Han fortæller om Enterprise som disciplin med fokus på nye udfordringer og nye muligheder.

Peter Appelros og Niels Vorum-Petersen, der er henholdsvis EA direktør og udviklingsdirektør i Tryg forsikring, fortæller om, hvordan en forretnings transition blev understøtte af Enterprise Architecture. Og Jens Cornelius, Sektionsleder, IT Projekt og udvikling HOFOR A/S fortæller under overskriften ”Det digitale vandværk”, hvordan planlægning af vandværks-ydelser kan blive analyseret, dokumenteret og implementeret i en EA sammenhæng.

Programmet med de mange andre spændende oplæg kan læses her

Sidst, men ikke mindst bliver der på konference uddelt året EA pris. Prisen gives til en bestemt virksomhed, som har gjort sig specielt bemærket i forbindelse med deres EA-anvendelse.

Det er stadig muligt at indstille sin virksomhed eller andre virksomheder til prisen. DANSK IT skal dog have indstillingerne seneste den 28. oktober. Konkurrencen er åben for alle virksomheder og organisationer.

 

Offentliggjort på dit.dk den 8. oktober 2014.