Whitepaper: Udvalgte konklusioner fra IT i praksis 2014

Dette whitepaper består af en række konklusioner fra rapporten IT i praksis® 2014 udvalgt af DANSK IT med særligt henblik på foreningens medlemmer. Læs det her.

Rambøll og DANSK IT udgav den 27. august 2014 rapporten Business Technology: strategi, trends og erfaringer – IT i praksis® 2014. Det er 19. årgang af rapporten, som indeholder analyser af it-anvendelsen i private og offentlige virksomheder i Danmark.

Rapporten viser, hvordan virksomheder, der har succes med it, skaber disse resultater – og kortlægger potentialerne ved at forbedre styring og anvendelse af it. Dette white paper består af en række konklusioner udvalgt af DANSK IT med særligt henblik på foreningens medlemmer.

DANSK IT’s whitepaper kan downloades her

Den fulde IT i praksis-rapport er på 117 sider og indeholder foruden analyser og konklusioner et indledende kapitel på godt 20 sider, som beskriver syv strategiske udfordringer. De adresserer hver især en udfordringer, som Rambøll ser som værende særlig aktuel nu med afsæt i analysen, og giver for hver klare handelsanvisninger til, hvordan man som it- og forretningsledelse kan tilgå dem.

Rapporten kan købes på (eksternt link) 

 

Offentliggjort på dit.dk den 11. september 2014.