Fagrådet for Projekt-, Program- & Porteføljeledelse søger nye medlemmer

Fagrådet for Projekt-, Program- & Porteføljeledelse (P3M) søger engagerede og iderige medlemmer til at indgå i rådets arbejde med at arrangere konferencer, udvikle og promovere mærkesager og deltage i rådets interne erfaringsudveksling.

Fagrådet arbejder for at fremme forståelsen for Projekt-, Program- og Porteføljeledelse. Som sparringspartner for DANSK IT's medlemmer er du med til at udbrede viden og erfaringer om P3M. Det sker gennem faglige konferencer, netværksmøder og publikationer.

Om du er studerende eller har mange års erfaring med en af de tre discipliner inden for P3M er af mindre betydning. Det vigtigste er, at du ønsker at bidrage til at øge kendskabet til området og er motiveret for at sparre med de øvrige fagrådsmedlemmer og DANSK ITs sekretariat.

Som fagrådsmedlem får du en unik mulighed for udveksling af viden og holdninger med et fagråd, der består af kompetente og erfaringsrige deltagere. Derudover kan du naturligvis deltage i fagrådets konferencer og øvrige arrangementer uden beregning.

For ansøgning om optagelse i fagrådet og yderligere information skal henvendelse ske til:

Dan Sårde, DANSK IT Tlf.: 33179792 Email: ds@dit.dk
Eller 
Jan Madsen, Fagrådsformand Tlf.: 70 20 30 52 Mobil: 51539040 E-mail: jan.madsen@viatempo.biz

Ansøgningsfristen er 2. december 2013