Offentlig it skal igen trække fulde huse i Musikhuset i Aarhus

Alle der arbejder med offentlig it får i år mulighed for at mødes i Musikhuset i Aarhus for over to dage at udveksle viden og erfaringer. Bag den to-dages konference står DANSK IT.

Konferencen, der afholdes den 22. og 23. maj 2013 vil have fokus på at få de mest lærerige offentlige projekter frem i lyset – såvel best pratice som worst practice. Deltagerne vil kunne vælge mellem fire spor, men der vil også blive rig lejlighed til networkning, middag og uformel dialog samt til at møde en bred vifte af leverandører af digitaliseringsydelser til den offentlige sektor.

Hermed er konferencen langt hen ad vejen en videreførelse af Digitaliseringskonferencerne, som Digitaliseringsstyrelsen og tidligere IT og Telestyrelsen de sidste mange år har afholdt i Aarhus, men som nu er blevet ændret til en en-dags-konference med strategisk fokus i København.

- Vi er glade for, at vi har fået mulighed for at videreføre størstedelen af det konferencekoncept, som et meget stort antal it-interesserede med tilknytning til den offentlige sektor, har prioriteret at deltage i igennem en årrække, siger Tony Franke, direktør, DANSK IT og fortsætter:

- DANSK IT’s koncept er næsten det samme som for den digitaliseringskonference, som tidligere IT- og Telestyrelsen og senest Digitaliseringsstyrelsen har stået for. Digitaliseringsstyrelsen ønsker dog nu at holde en anden type konference, med et mere strategisk sigte og som i øvrigt kommer til at finde sted i efteråret 2013 i København, fortæller Tony Franke, der dog understreger, at konferencen i Aarhus arrangeres i samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen, Kommunernes Landsforening (KL), Danske Regioner samt Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI).