Netværksmøder for 2025
- Tirsdag den 4. februar 2025 fra kl. 09:00-16:00*
- Torsdag den 22. maj 2025 fra kl. 08:30-18:30*
- Tirsdag den 23. september 2025 fra kl. 09:00-16:00*
- Tirsdag den 18. november 2025 fra kl. 10:00-15:00*
*Alle møder afholdes hos D15, Drejervej 15, 2400 KBH NV, medmindre andet er noteret under datoen.
Generelt for mødet
I planlægningen af årets mødeprogrammer er der altid lagt stor fokus på videndeling, networking og fortrolighed.
Dette sikres via professionel facilitering, som Allan Højgaard står for, så vi sikrer størst muligt udbytte for alle mødedeltagere.
Tilgangen til videndeling varierer. På nogle møder når netværksgruppen bredt rundt, og andre gange er der fokus på ét medlem, som får hjælp til en konkret udfordring. Her medbringer et medlem fx en konkret case eller problemstilling, som præsenteres for netværksgruppen. Derefter bruger alle netværksmedlemmerne deres samlede kompetencer og tidligere erfaringer for at finde den bedste løsning på udfordringen samt forslag til next steps.
Da udfordringerne hos medlemmerne ofte minder om hinanden, får alle mødedeltagere stort udbytte uanset, om videndelingen er på et detaljeret eller på inspirationsniveau.
I løbet af mødet er der planlagt pauser til den ustrukturerede videndeling og networking blandt mødedeltagerne, ligesom der også er planlagt fælles frokost som afslutning på alle netværksmøder.
Dagens tema:
VEX examples
v. facilitator Allen Højgaard Jensen
Vulnerability Exploitability eXchange (VEX) er en form for security advisering, med målet om at kunne kommunikere sårbarheder for komponenter kendte vulnerabilities i deres brugskontekst. Sidst så vi på hvordan det hænger sammen med vulnerability scanning etc.
Men hvordan ser sådan en VEX “fætter” ud og hvordan læser man det.
LOG Tema
v. facilitator
Logs er et emne vi har haft oppe et par gange, men vi har ikke haft et decideret tema omkring det. Logging er mange ting, lige fra en af de 3 søjler i et observability paradigme, statistiske analyser,
transaktioner, hændelsesoversigter, sikkerhedsaudit og alle mulige andre formål. Det er det vi vil bruge noget af eftermiddagen på i dag, for at finde frem til konkrete vedtagelser om logging.
Vi tager en kort runde, hvor vi hver især fortæller, hvad vi gør med logging og i hvilken kontekst der logges og hvilke anvendelser der er.
Vi prøver at finde retninger for logging, herunder niveauer af logging, hvilke forskelle er der på logning foretaget i en observability kontekst og ift. f.eks. audit problemstillinger. Kan vi finde frem til
noget konkret omkring:
• logging niveauer og hvad de betyder,
• filtrering behov og krav ift bestemte områder af logging
• informationskomplethed for givne logging formål
• hvilke formål kan man ikke blande i samme logging mekanisme
• oprydning af logs
og meget mere...
ARIA - Revisited
v. facilitator
ARIA står for Accessible Rich Internet Applications. Hvilke muligheder er der for at kunne teste sine applikationer for hvor meget de lever op til de behov som alle typer af brugere har.
Kontakt os på netvaerk@dit.dk, hvis du ønsker at modtage det specifikke program for netværksmødet.