Online netværksgrupper

Passer din hverdag bedre til medlemskab af en online netværksgruppe? Få sparring, inspiration og erfaring fra ligesindede bag din skærm.  

Et medlemskab i en online netværksgruppe giver dig unik adgang til værdifulde indsigter og erfaringer fra ligesindede rundt om i Danmark.


Til online netværksmøderne bliver du inspireret af den nyeste viden inden for dit fagspecifikke område. Videndeling blandt medlemmerne giver idéerne form, og du får konkrete værktøjer til at løse aktuelle udfordringer.

Netværk EA Vest

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

IT-arkitektur, online

Selvom dine opgaver stilles internt i virksomheden, har de fleste brug for ekstern sparring og input. Denne online netværksgruppe giver dig faglig viden i et fortroligt forum.
Netværket HR

Netværk - Torsdag - d. 23-5-2019

Personlig udvikling - online

Netværksgruppen for dig, som ønsker at tage ansvar for din personlige og faglige udvikling og skabe fundament for din professionelle succes.
Netværk

Netværk - Torsdag - d. 23-5-2019

Risikostyring - online

Netværksgruppen Risikostyring undersøger, hvordan risikostyring bedst kan bruges, når du skal digitalisere din forretning, risikostyre it-udvikling samt it-drift og -forvaltning.  
Netværket Informationssikkerhed

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

Online Informations­sikkerhed

Cybersecurity står højt på virksomhedernes agenda i disse dage. Det kan dog være en udfordring at holde trit med lovgivning, ny teknologi og best practices. I netværksgruppen Informationssikkerhed får du indsigt og sparring fra ligesindede.