BI, Big Data & Analytics

Få inspiration og nye perspektiver på både de tekniske og forretningsmæssige discipliner indenfor Big Data og analytics. 

Netværksgruppen BI, Big Data & Analytics dækker bredt alle discipliner, der handler om at omsætte data til viden, indsigt, beslutningsgrundlag og læring. 

Det er således både de tekniske og forretningsmæssige discipliner, som netværksgruppen beskæftiger sig med. Samtidig fokuserer netværksgruppen på den hurtige udvikling på området. 

 I BI, Big Data & Analytics netværksgruppen hos Dansk IT mødes vi hver gang om et specialiseret emne indenfor området. Vi inviterer en spidskompetence på emnet ind til hvert møde, så vi får optimalt overblik og sparring til de udfordringer, vi sidder med til daglig.

Facilitator - David M. Andersen

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Deltag som gratis prøvemedlem

Medlemmer i netværksgruppen

Program for næste møde

Kommende møder

Vigtig information


David M Andersen

Nyhed - Onsdag - d. 26-6-2019

”Vi bliver bedt om 20 års erfaring inden for et felt, der ikke fandtes for fem år siden”

Medlemsportræt: David M. Andersen lever af at omsætte data til viden, indsigt, beslutningsgrundlag og læring. De kompetencer er efterspurgte i danske virksomheder og stiller store krav om at holde fingeren på pulsen, ikke bare inden for hans uddannelsesområde, computer science, men lige så meget inden for områder, som ikke er klassisk it.
Lasse Ludvigsen

Artikel - Fredag - d. 4-12-2020

Vi kan jo alle drukne i teorier

Lasse Ludvigsen havnede i en ny rolle inden for Big data – et fagområde, som han ikke havde arbejdet med før. Derfor søgte han erfaring og sparring fra andre, som også arbejdede med big data. Det fandt han i Dansk IT´s netværksgruppe BI, Big data & Analytics.