DIT Akademi

Med DIT Akademi får du som studerende en indgangsvinkel til virkeligheden i erhvervslivet, et netværksskabende tilbud og en professionel tilføjelse til dit CV.

Hvad går det ud på?

Akademiet er opstået grundet stor efterspørgsel fra Dansk IT’s studiemedlemmer, som ønsker brobygning til andre faggrupper end deres egen, behovet for at netværke og nødvendigheden af læring om den digitale verden, i en tid hvor udviklingen sker hurtigere end nogensinde før.

Hos Dansk IT ønsker vi at investere i fremtiden (jer studerende), og i samarbejde med partnere fra erhvervslivet, kan det lade sig gøre.

På DIT Akademi vil du blive tilknyttet et kursusforløb, hvor du modtager faglig undervisning og er en del af et socialt netværk. Som studerende på Akademiet er din løsningsorienterede vilje til tværfagligt engagement og lyst til læring vigtigere end din fremtidige profession.

Udvid dit netværk for livet

DIT Akademi faciliterer nye bekendtskaber blandt deltagere, undervisere og eksperter fra erhvervslivet, hvilket gør akademiet til en unik mulighed for at skabe relationer og åbne døre for din karriere.

Ved gennemførsel af Akademiet optages du iøvrigt i et Alumni-netværk, som årligt holder netværksmøde.


DIT Akademi Logo - Dansk IT - Invester i Fremtiden

Undervisning og forløb

Optagelse

Skal jeg arbejde med it og teknologi?

Spørgsmål (studerende og virksomheder)