Gør som 10.000 andre

DANSK IT styrker dit netværk, udvikler dine kompetencer, skaber nye karrieremuligheder og præger it-udviklingen i Danmark.

Som medlem af DANSK IT bliver du en del af et professionelt fællesskab, der har noget på hjertet - en mission, der skal fremme it-udviklingen i samfundet. Ikke kun til fordel for de it-professionelle, men også for den enkelte borger og samfundet.

Vidste du...

>> at DANSK IT er landets største uafhængige interesseorganisation for it-professionelle og digitale medarbejdere og har mere end 10.000 medlemmer?

>> at DANSK IT er certificerende myndighed for en lang række international anerkendte it-uddannelser for såvel it-professionelle som it-brugere?

>> at du som medlem af DANSK IT kan deltage i mere end 70 inspirerende på vej hjem-møder og webinarer årligt?

>> at DANSK IT er organiseret af en bestyrelse, syv fagråd, fire politiske udvalg samt et sekretariat, der arbejder med konferencer, netværk, politik, kurser, certificering, kommunikation og medlemsservice?

>> at DANSK IT udsender et gratis ugentligt nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret med it-faglige nyheder, podcasts, webinarer, arrangementer, publikationer mm.

Tilmeld nyhedsbrev

Artikel - Tirsdag - d. 20-8-2019

Tilmeld dig DANSK IT's nyhedsbrev

Kontingent og medlemsvilkår

Artikel - Mandag - d. 24-6-2019

Kontingent og medlemsvilkår

Alle med interesse i foreningen og som direkte eller indirekte vil arbejde for foreningens formål, kan blive medlem af DANSK IT.
Medlemsfordele

Artikel - Onsdag - d. 9-10-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.