Hvordan skriver man en beredskabsplan, hvad skal den indeholde, og hvordan træner man i den? Er det spørgsmål, du sidder med, så er du det rette sted. Kurset består af to kursusdage med et par ugers mellemrum, hvor du selv får tid til at arbejde med jeres plan. Du vil gå fra kurset med et godt udgangspunkt til en færdigberedskabsplan, så I er klar, hvis/når jeres organisation bliver ramt.
Ifølge "IT i praksis 2023" har kun 4 ud af 10 virksomheder en robust business continuity-plan, hvis uheldet er ude. Hvad gør I, hvis uheldet rammer?
På kurset lærer du følgende:
Dette kursus er et hands-on kursus, hvor du kommer i gang med arbejdet med din beredskabsplan i din organisation.
Kurset er delt op på to dage, hvor du på kursets første dag får undervisning og introduktion til, hvordan du arbejder med beredskabsplaner. I løbet af dagen kommer du godt i gang med at arbejde med din egen plan. På de 3 uger, der er indtil 2. kursusdag skal du forvente at bruge 10-15 timer på selv at arbejde videre med planen. På kursets anden dag fremlægger du dit arbejde med din beredskabsplan, hvor du får feedback, og vi gennemgår, hvordan du fremadrettet arbejder med at teste og træne i din beredskabsplan. Du vil gå fra kurset med et godt udgangspunkt til en færdig beredskabsplan, så I er klar, hvis/når jeres organisation bliver ramt.
Efter at du har deltaget på dette kursus, vil du have udgangspunktet for at komme i gang med arbejdet med jeres beredskabsplan. Den praksisorienterede tilgang giver dig de nødvendige værktøjer og færdigheder til at udvikle og implementere en effektiv beredskabsplan. Med udgangspunkt i virkelige scenarier lærer du at identificere risici, planlægge forretningskontinuitet samt træne og teste planen.
Kurset er for dig, som arbejder med eller skal i gang med at arbejde med din organisations beredskabsplan.
Kurset undervises af Thomas Kristmar og Tine Tuxen.
Thomas er områdechef for Udenrigsministeriets it-drift i Statens It. Thomas har arbejdet med beredskab og cyberhændelser i mere end tyve år og har erfaring fra såvel den private som offentlige sektor.
Thomas er medlem af Dansk It's fagråd for informationssikkerhed og medlem af det nationale Cybersikkerhedsråd.
Tine har arbejdet professionelt med IT i mere end 25 år heraf mere end 15 år med de fleste områder indenfor informationssikkerhed.
Tine har været ansat mange forskellige steder som NNIT, BRFkredit, PET, NNE og Tryg forsikring indtil hun for 4 år siden startede som selvstændig informationssikkerhedskonsulent i Tinetuxen ApS. Her bruger hun sin ekspertise til at hjælpe forskellige organisationer med at løfte deres sikkerhedsniveau.
Udover at hjælpe sine forskellige kunder holder Tine jævnligt oplæg om sikkerhed og sidder i sikkerhedspanelet hos DK-hostmaster og er ansat som timelærer på Københavns Erhvervsakademi, hvor hun underviser i faget IT-sikkerhed. Tine har altså et enormt kendskab til IT-sikkerhed og en masse konkrete cases fra mange forskellige organisationer, som du vil kunne drage nytte af på dette kursus.
Tine er et kendt ansigt hos Dansk IT, hvor hun pt. sidder som næstformand i Dansk IT’s bestyrelse.
Priser
Deltagelse for medlemmer af Dansk IT: kr. 10.500,-.
Deltagelse uden medlemskab af Dansk IT: kr. 12.085,-.
Alle priser er ekskl. moms.
Med mindre andet er anført inkluderer kursusafgiften kursusmaterialer samt forplejning. Internat er kun inkluderet i prisen, når dette eksplicit er angivet.
Firmakurser
Dette kursus tilbydes også som et firmakursus, der tager udgangspunkt i din organisations ønsker og behov.
Praktiske oplysninger
Du vil modtage en mail med praktiske oplysninger om kurset senest én uge før kursusstart.
Tilmeldingsfrist
Tilmelding skal ske senest to uger før kursusstart. Kontakt venligst kursus- og certificeringsafdelingen på kursus@dit.dk for eventuelle ledige pladser, hvis fristen er overskredet. Deltagerantallet er begrænset af hensyn til deltagernes udbytte.
Tilmelding er bindende.
Framelding
Hvis du af en eller anden grund ikke har mulighed for at deltage på kurset, er du altid velkommen til at allokere din plads til en kollega (differencen skal betales, hvis personen ikke er medlem af Dansk IT, og du er).
Ved framelding fire uger før kursets afholdelse, bliver der opkrævet 50% af deltagergebyret inklusive moms. Ved framelding to uger før kursets afholdelse, bliver hele deltagergebyret opkrævet inklusive moms.
Frameldingen skal ske skriftligt per mail til kursus@dit.dk.
Forbehold
Dansk IT forbeholder sig retten til at aflyse eller udskyde kurser ved for få tilmeldte samt at ændre afholdelsessted og underviser.
Der tages forbehold for fejl på hjemmesiden og i kursuskataloget.
Diplom
På kurser uden eksamen udleveres et elektronisk diplom. Du får adgang til diplomet gennem DiplomaSafe, som vi samarbejder med. Her kan du se og downloade diplomet, og du har mulighed for at dele diplomet på sociale medier for at synliggøre dine nyerhvervede kompetencer. Det betyder også, at diplomet kan verificeres online hos DiplomaSafe. Her kan du læse DiplomaSafes erklæring om privatlivsbeskyttelse.
Læs Dansk IT's persondatapolitik.