EXIN VeriSM™

Digitalisering er afgørende succes i organisationen. IT er omdrejningspunktet, og der skal være styr på processer, arbejdsmetoder og ressourcer: Stedet, du skal starte, er VeriSM™; det er sund fornuft, fordi det er forvirrende med de mange rammeværker, der eksisterer i dag.

Opbygning:

Diagrammet nedenfor viser ​certificeringerne der fører til EXIN Certified VeriSM™:

Læs om VeriSM™

Hvorfor blive certificeret?

Sådan bliver du certificeret

Downloads

Find det kursus der passer dig!

Klik på certificeringen nedenfor. Her er samlet alle kursusdatoer fra de kursusudbydere som tilbyder de godkendte EXIN certificeringer, som der skal til for at opnå, at blive enten EXIN Certified VeriSM™ Foundation, Essentials eller Plus:


Artikel - Tirsdag - d. 13-11-2018

EXIN VeriSM™ Foundation

VeriSM ™ Foundation fokuserer på VeriSM™ modellen, som fremhæver fokus på værdi, resultater og organisationens mål. 

Artikel - Tirsdag - d. 13-11-2018

EXIN VeriSM™ Essentials

VeriSM ™ Essentials tilbyder kandidater en forståelse af grundlæggende Service Management principper. Den ser på Service Management kultur og organisationsstruktur plus den også gennemgår VeriSM™ -modellen.

Meet & Inspire - Onsdag - d. 27-2-2019

VeriSM™ - service management i en digital verden [Webinar]

Webinaret sætter skarpt på hvordan VeriSM evner at "væve" forskellige principper og praksisser fra flere domæner sammen til en sammenhængende model, som fungerer for den enkelte organisation.

Artikel - Tirsdag - d. 13-11-2018

EXIN VeriSM™ Plus

VeriSM ™ Plus ser på progressiv praksis og hvordan de relaterer til Service Management. Certificeringen fokuserer på virkningen af ​​progressiv praksis og innovative teknologier ved den moderne Service Management.