Har I styr på sikkerheden i jeres virksomhed?

I takt med øget digitalisering stiger risikoen for hackerangreb og it-kriminalitet. Der er derfor et stærkt behov for at opgradere informationssikkerheden i Danmark, og det er noget enhver organisation bør forholde sig til.

 

Berlingske omtaler en ny rapport fra Digitaliseringsstyrelsen, der viser, at flere statslige myndigheder ikke har tilstrækkeligt styr på sikkerheden og har problemer med at leve op til den internationale IT-sikkerhedsstandard, ISO27001. Efterlever Jeres virksomhed de enkelte krav i ISO-standarden i praksis?

DANSK IT har fokus på IT-sikkerhed mere end nogen sinde før, og vi tilbyder kurser, certificeringer og netværk indenfor emnet. Mangler I kompetencer eller har I brug for sparring til at kunne løfte opgaven med IT-sikkerhed, så kan det anbefales, at I kigger på vores nedenstående tilbud.

Informations­sikkerhed - ISO/IEC 27001 Diplomkursus

Artikel - Onsdag - d. 7-9-2016

Informations­sikkerhed - ISO/IEC 27001 Diplomkursus

Få overblik over informationssikkerhed og kravene i ISO/IEC 27001-standarden, og lær samtidig, hvordan du efterlever de enkelte krav i praksis.

Artikel - Mandag - d. 26-9-2016

Information Security ISO/IEC 27001

Information Security er udelukkende baseret på ISO/IEC 27001. EXIN kvalifikationsprogram om informationssikkerhed skaber opmærksomhed om risici og inkooperer en naturlig ansvarsfølelse
Netværket Informationssikkerhed

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

Informations­sikkerhed øst I

Netværksgruppen er for profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.