RPA 2.0 Robotic Process Automation RPA
På dette udvidet kursus i Robotic Process Automation (RPA) får du metoder til at prioritere og skalere arbejdet med automatisering med RPA/softwarerobotter.
På dette udvidet kursus i Robotic Process Automation (RPA) får du metoder til at prioritere og skalere arbejdet med automatisering med RPA/softwarerobotter.
Der er ingen sider, der opfylder de valgte kriterier
RPA/softwarerobotter er over de sidste år blevet en integreret del af driften i mange organisationer og en mere moden teknologi. Mange ressourcer er blevet investeret i de virksomheder, hvor teknologien for alvor er blevet en afgørende spiller. Teknologien har også krævet forandringer og ændringer i adfærden i organisationen.
Udviklingen fortsætter dog ufortrødent. RPA/softwarerobotter har udviklet sig hastigt og nye teknologier, der giver oplagte synergier for RPA/softwarerobotter har udviklet sig med hastig fart. Nogle af disse teknologier er allerede implementeringsklare mens andre stadig er på udviklingsniveau.
Kurset giver dig bl.a. svar på følgende spørgsmål:
Derudover vil du i løbet af begge dage få mulighed for at arbejde med, hvordan du kan trække den viden, du har tilegnet dig ind i egen organisation. Det gør vi ved løbende at udarbejde individuelle handleplaner for, hvordan din organisation efter kurset skal arbejde videre med skalering af RPA. I disse sessioner er der mulighed for at sparre med de andre deltagere, få vendt et konkret eksempel fra egen organisation og nyde godt af din underviser Stine Høiberg Rasmussens betydelige praktiske erfaring fra virksomheder som Nykredit, Domea.dk, Skattestyrelsen og BDO.
Undervisningsprogrammet skifter mellem undervisning og tid til at arbejde med, hvordan du kan trække den viden, du har tilegnet dig ind i egen organisation.
Vi kommer igennem otte overordnede emner, som efterfølges af tid til at arbejde med konkrete handleplaner for, hvordan din organisation skal arbejde videre med RPA fremadrettet.
De otte overordnede emner:
I de individuelle handleplaner arbejdes der på at skabe de visioner og det nødvendige grundlag, der skal til for at skalere RPA og dermed opnå egne mål og ønsker. Ultimativt for at sikre, at RPA kan være med til at gøre en mærkbar forskel for organisationen.
Vi afslutter dag 2 med en fælles præsentation af de individuelle handleplaner. Ved at lytte til hvad de øvrige kursister gør sig af tanker for deres organisation, får du flere idéer og ikke mindst forståelse for, at RPA kan gribes an på mange måder.
Efter de to kursusdage har du fået en grundig viden om, hvordan din organisation kan få det optimale ud af RPA/softwarerobotter og automatisering. Du har også fået svar på, hvordan du sikrer forankring i din organisation og vedligeholder og skaber grobund for kontinuerlig udvikling og teknologisk parathed.
Kurset henvender sig til:
Alle som gerne vil udbygge deres eksisterende viden om RPA/softwarerobotter og er interesserede i teknologien, udfordringerne og mulighederne forbundet hermed.
Forudsætninger:
Grundlæggende viden om og praktisk erfaring med RPA samt/eller automatisering af processer.
Stine Høiberg Rasmussen
Stine har dyb faglig indsigt i og erfaring med RPA fra en lang række private og offentlige organisationer. Hun holder jævnligt oplæg om sine erfaringer med RPA på blandt andet konferencer og seminarer. Herudover har Stine udgivet publikationen "Robotterne er her" som handler om anvendelsen af RPA og machine learning i samarbejde med den almene sektor. Stine har arbejdet med RPA siden teknologiens opstart og har over 10 års erfaring med automatisering og optimering af processer samt betydelig praktisk erfaring fra virksomheder som Nykredit, Domea.dk, Skattestyrelsen og BDO.