EXIN DevOps

DevOps gør det muligt for organisationer at reducere tiden til markedet for nye udgivelser, software eller tjenesterne ved at tilskynde en samarbejdsorienteret tilgang fra udvikling og drift teams.

Find det kursus der passer dig!

Klik på certificeringen nedenfor. Her er samlet alle kursusdatoer fra de kursusudbydere som tilbyder de godkendte EXIN certificeringer, som der skal til for at opnå, at blive enten EXIN Certified DevOps Foundation, Professional eller Master:

Læs om DevOps

Hvorfor blive certificeret? 

Sådan bliver du certificeret

Opbygning:

Diagrammet nedenfor viser ​certificeringerne der fører til EXIN Certified DevOps:

 

Artikel - Torsdag - d. 21-3-2019

EXIN DevOps Foundation

DevOps Foundation er designet til at give IT-professionelle den grundlæggende viden og forståelse for DevOps. Certificering går i dybden med at forstå oprindelsen af DevOps, og fordelene ved DevOps principper og metoder for organisationen.

Artikel - Tirsdag - d. 16-10-2018

EXIN DevOps Professional

DevOps Professional er designet til at give IT-professionelle baggrundsviden og forståelse for den væsentlige DevOps praksis. Certificeringen tager fat på de tre veje, god skik for ændringskontrol og hvordan man varetager at overholde sikkerhedskrav.

Artikel - Torsdag - d. 21-3-2019

EXIN DevOps Master

DevOps Master er en avanceret certificering, der lærer en kombination af principper, viden og praktiske færdigheder. Dette gør det muligt for at indføre og fremme DevOps i din organisation, for bedre at kunne styre applikationer og tjenester der har livscyklus, samtidig med at lette kollaborativ teamwork.