Major og Cand. Polit. Mikkel Storm Jensen er militæranalytiker ved Forsvarsakademiets institut for strategi, hvor han forsker i cyberstrategi. Han har netop påbegyndt en Phd der skal undersøge, hvordan offensive cyberkapabiliteter (cybervåben) påvirker militære alliancer og udfordrer de traditionelle forståelser af småstaters militære kapabiliteter. Derudover underviser han i strategier for vestlige landes indblanding i andre staters borgerkrige.
Master i design og Cand. Scient. Pol
Jeg har arbejdet i og omkring uddannelsessektoren det meste af mit arbejdsliv og har blandt andet haft ansvaret for de digitale uddannelser på Københavns Erhvervsakademi, KEA, hvor jeg blandt andet var initiativtager til en professionsbacheloruddannelse i it-sikkerhed og til oprettelsen af et ”project lab”, hvor der testes og leges med ny teknologi som en del af undervisningen. De seneste to år har jeg stået i spidsen for den civile rådgivning i Center for Cybersikkerhed, hvor opgaven er at rådgive og samarbejde med myndigheder, samfundskritiske sektorer og virksomheder om et digitalt sikkert Danmark.
Poul-Henning har fået computere til at gøre underlige ting i mere end 40 år og hans kode er havnet i alt muligt skrammel, fra kaffemaskiner over tablets og servere til videnskabeligt udstyr. Poul-Henning har også meninger, han blogger på ing.dk og version2.dk, skriver til ACM Queue Magazine og taler på konferencer og bestyrelser som trænger til det.
Videnkilde og storinspirator, af Computerworld kåret til en af Danmarks ti mest indflydelsesrige IT- personer og af Børsens Nyhedsmagasin valgt til mest nyskabende danske IT-personlighed. Uddannet boghandler. Ville egentlig læse psykologi, men brugte i stedet sin tæft for menneskevæsenet til forudsigelse af PC’ens indtog og stiftede Danmarks første og største leverandør af PC’er, DanaData. Startede senere Danmarks dengang største internetvirksomhed, TDC Internet.
Roder i sin fritid med en gammel Jaguar og tænker bedst til musik, gerne og ofte live. Har en næsten komplet Frank Zappa samling og en tørret torsk med lys i. Opfatter slips som en hindring for iltningen af øverste etage. Flerdobbelt prismodtager, blandt mange andre Civiløkonomernes CIVI pris for indsatsen med at udvikle Århus-regionen, Ivækst prisen for enestående indsats for dansk iværksætteri. Preben ses tit i medierne, og er kendt for talløse TV indslag i TV2 Go’morgen Danmark og andre TV kanaler.
Siden 2000 har Preben været involveret i teknologi-orienterede venture-aktiviteter gennem IVS – det nuværende Northcap partners, hvor Preben sidder i Advisory Board. Northcap venture er udpeget til en af verdens 100 førende IT investeringsselskaber.
Preben har desuden været en af hoved-drivkræfterne bag Katrinebjerg-området, der er en del af Århus Universitets-campus, og har været med til at starte Alexandra Insituttet, der fungerer som bindeled mellem forskning og erhvervsliv. Preben var desuden en af hoveddrivkræfterne bag etableringen af iværksættermiljøet 5te på IT Universitetet i København. I 2001 startede Preben Mejer desuden Innovation Lab, der er et videnscenter omkring den nyeste teknologi.
I 2012 startede Preben RadrLab, der fanger trends og muligheder der opstår ud af IT – eller snarere Smart Computing udviklingen, og hælper med at omsætte dem til handling. Radr er en tænketank og en konsulentvirksomhed med holdninger. RadrLab og Preben har blandt andet arbejdet med SE/SydEnergi, TeliaSonera, Gyldendal/Systime og GN Group.
Prebens fokus i dag er trends, formidling og venture. Det at fungere som foredragsholder, sparringspartner og konsulent omkring virksomhedens digitale muligheder og udfordringer. Prebens speciale er at fange trends fra IT- og teknologi-grænselandet, og hjælpe andre med at omsætte dem til handling. RadrLab er da også meget passende navnet på Prebens seneste aktivitet. Preben er en levende og engageret foredragsholder med en lind strøm af TV, radio og medieindslag. Når det handler om IT og trends er det ofte Preben der citeres.